ESCOLA DE DANSA I TEATRE
   
CURS ACTUAL
 
ESCOLA DANSA
 
ESCOLA TEATRE
 
TALLERS
 
 

ESCOLA EL PALLER

Per els més menuts
Dansa contemporània i creativa per a nens i nenes a partir de 3 anys i fins a adults.

Dansa contemporània, creativa i dansa-teatre per a nens de 5 a 12 anys.

Dansa integradora, per a nens i nenes amb alguna necessitat especial dins el marc de les classes ordinàries.

Per els més grans
Tècniques de moviment, contact, improvisació i composició per a adults.

Per a tots
Tallers de dansa en família i iniciació al moviment al llarg del curs per a infants a partir de 18 mesos junt amb els seus pares, mares o tutors.

Intensius amb Claire Burnell, creadora i terapeuta de moviment a Londres.

El Paller també ensenya la Dansa Clàssica, amb el mètode de la Royal Academy of Dance com a base, així com clàssica creativa i barra a terra

QUI SOM

Cia. El Paller: Dolo Yglesias i Emma Teixidor.

Alumnes de Jennifer Creighton (mètode R.A.D), formades també a: l'Institut del Teatre (Barcelona), The Royal Academy of Dance (Headquarters, Londres), London Contemporary Dance School (The Place, Londres) i Movement Research Centre (Nova York).
Les seves trajectòries professionals passen per diferents companyies reconegudes de dansa com són la Cia. Bebeto Cidra de Barcelona i Emily Burns Dance Co., Carol Brown Dances i Seven Sisters group de Londres. Actuant per diferents teatres i festivals d'Europa, entre l'any 1996 i el 2010.
Al 2005 la Dolo i l'Emma funden la Cia. El Paller, creant espectacles guanyadors de beques KREAS 2008 i 2010, AGITA 2010 i 2014 i Institut Ramon Llull 2008, presentats en diferents marcs i programacions nacionals i internacionals com són el Centre Cultural La Mercè (Girona), Festival Escènit (Girona), els Teatres Municipals el Jardí de Figueres i de Roses i el Festival Ingràvid 2011, 2012 i 2016 (Figueres).

A nivell internacional al Swindon Dance 2006 i 2008 i a l'Independant Dance de Londres 2008 (Regne Unit). La Cia el Paller també ha co-produït creacions amb l'Orquestra de Cambra de L'Empordà (amb Festuc Dansa 2002), el Festival Maçart i el Centre Cultural La Mercè 2006 (Girona), Swindon Dance 2007 (Regne Unit), Festival Claca 2012 (Llançà) i Empordoneses 2012-2017 (Figueres). Actualment treballen en diferents projectes a Catalunya: "El temps de la papallona", amb els músics i compositors Pau Marcos i David Codina, "Pell d'ànima" i "Fosques" amb Montse Canals i la Cia. Las Lolas i a Londres: "Finding bone", amb les creadores Claire Burrell. També col.laboren amb l'artista de video Ron de la Fuente i amb l'artista plàstica Pilar Farrés.

l'Escola El Paller (2006) i la seva Metodologia, neix de l'experiència professional, del treball de la Cia. el Paller i dels més de 30 anys invertits en la pedagogia de la dansa a Castelló d'Empúries, a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà i a la Seven Sisters group de Londres, entre d'altres.